ServiciiWebDesign.ro
Servicii Retusare & Prelucrare Foto | Creare Web Siteuri
  DESPRE NOI  |  RESTUSARE FOTO  |  CREARE SITEURI   CONTACT

Servicii Webdesign

Serviciul de creare de siteuri web se adreseaza firmelor mici si mijlocii ce doresc sa-si prezinte produsele pe web prin intermediul unui site cu sau fara modul de administrare propriu. Proiectele sunt evaluate individual in functie de cerintele clientului. Cand ceri o cotatie de pret te rugam sa ne dai cat mai multe detalii privind ce fel de site ai vrea, cam cate pagini are siteul, daca ne puteti oferi textul si pozele, daca doriti interfata de administrare si alte informatii care le considerati utile. Veti primi o lista detaliata a cheltuielilor inclusiv costuri legate de achizitia domeniului web si a pachetului de hosting. Domeniile si hostingul il achizitionam de la Romarg SRL (puteti verifica si dvs. disponibilitatea domeniului si costurile pachetelor de hosting).

Cand ai nevoie de site static? Un site static este un site HTML care odata creat poate fi modificat doar de o persoana ce are cunostinte minime de HTML, FTP si adminsitrare siteuri. Este ideal pentru firme care nu doresc sau nu au un motiv pentru a updata in mod constant continutului siteului.

Siteuri statice:
www.jocdeartificii.ro
www.markoimpex.ro
www.modernconstruct.com
www.mirometal.ro

Cand ai nevoie de site cu interfata de administrare? Daca vrei sa publici in mod constat articole la tine pe site (comunicate de presa, ai un nou produs sau serviciu, vrei sa anunti ceva, vrei sa modifici continutul deja existent) atunci ai nevoie de o interfata de administrare care sa-ti permita acest lucru. Aceste siteuri vor fi construite pe platforma Wordpress.

Siteuri cu interfata de administrare:
www.optimizingtheweb.com
www.tomabonciu.ro

Cere o cotatie de pret la adresa de email bonciutoma@yahoo.com.

Procedura de Lucru

1. Trimite un email la adresa noastra bonciutoma@yahoo.com in care descrii cat mai detaliat cerintele de proiect. Daca avem anumite nelamuriri sau intrebari iti trimitem un email sau te sunam.
2. Evaluam proiectul si cream o oferta financiara ce va include costurile detaliate ale proiectului. Vor fi incluse costurile de domeniu si hosting.
3. Daca sunteti de acord cu propunerea financiara in baza unei facturi proforme care o veti primi pe email achitati in contul nostru minim 30% din valoarea proiectului. Pentru o colaborare eficienta e nevoie sa desemnati o persoana din cadrul firmei dvs. care sa se ocupe de proiect si cu care sa putem comunica.
4. Redactam contractul, il semnam, il scanam si vi-l trimitem pe email. Dumneavoastra il scoatei la imprimanta, il semnati si il stampilati si il trimiteti la firma noastra prin fax sau printr-un serviciu de curierat rapid (costul tranportului va fi suportat de noi).
5. Realizam 1, 2 maxim 3 propuneri de design. La inceput vom crea o propunere de design si de acolo vom face ajustarile cerute.
6. Odata aprobat designul se va trece la implementarea efectiva a siteului
7. La finalul proiectului veti primi o factura proforma pe email cu restul de plata
8. Dupa achitarea integrala veti primi prin curierat factura fiscala

Cere o cotatie de pret la adresa de email bonciutoma@yahoo.com.

Copyright @ 2012 TDM COMP